Over ons

In 2011 richtte Brigitte ‘VanEgmondConnect’ op: een adviesbureau dat als professioneel belangenbehartiger gemeenten en samenwerkingspartners verbindt met hun doelgroep. Om je doelgroep intrinsiek te motiveren beleid uit te voeren, moet je als organisatie samen met de mensen waarom het gaat, beleid durven te ontwikkelen. Als ondernemer zoek ik dagelijks naar nieuwe mogelijkheden om verbindingen tot stand te brengen. Om vervolgens een unieke samenwerking te ontwikkelen.”  
Sinds april 2016 werken Brigitte en Nathalie samen. De kennis en ervaring die zij beiden met jeugdhulpverlening opdeden hebben zij gebundeld en verbonden aan hun commerciële en persoonlijke competenties.  

Wij zijn adviseurs… maar dan anders!

Onze missie is verbinden. Dat zit eigenlijk gewoon in onze genen. In al onze advisering én de implementatie hiervan vind je dit terug. Wij adviseren en organiseren nooit saaie flip-over bijeenkomsten, formele netwerkborrels, ambtelijke raden of standaard startbijeenkomsten maar zoeken altijd naar ’net-even-anders’ en toch passend.

Hoe bouwen we een brug?

“Waar het gezamenlijk belang van verschillende partijen helder wordt, valt er altijd een brug te bouwen.” Op verschillende wijze brengen ze verbindingen tot stand tussen ervaringsdeskundige ouders, gemeenten en samenwerkingspartners. Vervolgens bouwt VanEgmondConnect van daaruit een goede samenwerking op. Dit kan met het organiseren van inwonersbijeenkomsten, het samenstellen en begeleiden van klankbordwerkgroepen & door opleidingen, trainingen en workshops te verzorgen.
Daarnaast kan VanEgmondConnect ook als actieve dagvoorzitter een sleutelrol vervullen bij congressen en evenementen. Meer weten? Bij Producten en Diensten lees je meer over alle middelen die we kunnen inzetten om de (jeugd)hulp beter en toegankelijker te maken.